Vain kaikkeus, ei muuta

Runoilija Karpalo



Samalla kun
    istun tässä

         olen poissa

- kurkistan kuuhun,
  tanssin Saturnuksen renkailla -

Tähdenlento! sinä sanot

Mitä mahdatkaan toivoa, 
         sen minä sinulle annan.


Sen olen maailmalle velkaa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivetta ei saa kertoa ääneen, mutta jospa olisi telepatiaa <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot