Tuuliviiri

Runoilija Karpalo


Tuulet kulkevat
missä tahtovat

miten tahtovat

Kääntyvät äkkiä,
muuttavat mieltä

kuten sinäkin

Kerro minulle
kenen oikkuja seuraat nyt?


Vieläkö yllemme käy 
lempeä etelän tuuli,

kuin kuiskaus rakkaansa korvaan





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti monella olisi paljon "hyviä tuulia" tänä vuonna <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot