Kaipuu

Runoilija Karpalo


Minun ihoni haluaa
painautua sinun ihoasi vasten

antaa niiden olla hetken,
lämmittää toisiaan syvältä,

painaa muistiin kaikki tuntemansa kuviot ja arvet 


Niitä ne sitten muistelevat ja huokailevat
yksinäisinä öinä,

kaltaistaan kaivaten. 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipuu on niin kaunista, elämä on täynnä rakkautta <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut