Ole vahva

Runoilija empty_inside

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2003
Viimeksi paikalla: 23.1.2016 1:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm young, feeling old and in process of making my dreams a reality.. <3 -Life is a battle field and faith is strongest of my weapons.
 

Sydän on vain niin vahva kuin uskot sen olevan
Se kestää vain niin paljon kuin ajattelet sen kestävän
Se murtuu vain silloin kun annat sen murtua
Sydän ei ole liian heikko avautumaan aina vain uudestaan
jos vain annat sen avautua
Jopa pahimpien kokemusten jälkeen,
Sydän on valmis toipumaan jos vain sallit sen.
Sydämesi on yhtä vahva, kuin sinä olet.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot