Aikamatka

Runoilija Sumela

nainen
Julkaistu:
116
Liittynyt: 2.2.2020
Viimeksi paikalla: 14.5.2024 18:54

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Mistä puhua entiselle rakastetulle?
Ruodinko elämäni käännekohtia,
   joita hän ei nähnyt
Maalaanko maisemaa kaunista 
   vai kuvailen sieluni sävelet,
      toisten kuullen soitetut
Kerronko seikkailuista,
   mykistävistä elämyksistä
Vai vaan kaipuusta siihen,
   mitä ei koskaan ollut?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttää pohtimaan hieno ♡

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut