Ihminen, arvoitus

Runoilija Sumela

nainen
Julkaistu:
116
Liittynyt: 2.2.2020
Viimeksi paikalla: 9.6.2024 17:22

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tulisia suudelmia

   et jakanut

      mutta katseella

          pitelit kauniisti

Sukelsin sinuun kuin mereen

Löysin enemmän kysymyksiä

   kuin vastauksia
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus näin.. 
Ihminen tosiaankin on täysi arvoitus hyvin usein.
ehkä aika avaa enemmän
jos maltti riittää

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut