Ihmisen veli

Runoilija Sumela

nainen
Julkaistu:
116
Liittynyt: 2.2.2020
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 22:04

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Mikä siinä on
   että jonkun tunnistaa omakseen
      puolikkaasta lauseesta
          hartian asennosta
             katseesta, joka pitää kiinni hetken pidempään
Äkkiä ja yllättäin
   sitä tietää
      ettei olekaan yksin
         että on ihmisen veli,
            lämpö ja ymmärrys
   tällä aavalla ulapalla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, eipähän sitä aina tiedä, miten asiat menevät.
joskus ei tarvitse edes sanoja
oman ihmisensä kun tunnistaa
Upeasti kuvailtu.
Hyvä sisko, olet ihmisen veli ja sitä jokainen ihminen tarvitsee erityisesti tätänykyä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut