Pelastetut

Runoilija Xaryon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The final act ends only when you realize, nothing lasts forever..
 

Minuun ei voinut koskea.

Olin kuin perhonen, siivet niin hauraat ja rähjäiset.
Moneen kertaan raadoksi revitty, irti ruumiista teljetty.
Ollut riepoteltavana tuskan, veren ja kyynelten.

Sitten sinä tulit, pelastit.

Nostit maasta, siipeni korjasit.
Olin heikko, nyt sinä olet voimani.
Löysimme toisemme.

Myös sinä olit rikki.
Korjasin sinut, palat takaisin paikoilleen keräsin, kiinni liimasin.

Taas olen haavoittuvainen, kuin sinäkin...
enemmän kuin koskaan.
Silti luotamme, rakastamme...
enemmän kuin mitään muuta.

Annoit syyn elää, rakastaa jälleen.
Niin rakastan ja luotan...

Kuin sinäkin.

Selite: 
Maailman ihanimmalle immeiselle. Tältä nyt tuntuu... Ihanaa <33
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Xaryon Nimetön 20.12.2008 0 Runo
Xaryon Pelastetut 27.11.2008 0 Runo
Xaryon Nimetön 23.5.2008 0 Runo
Xaryon Nimetön 4.11.2007 0 Runo
Xaryon Nimetön 4.11.2007 0 Runo
Xaryon Nimetön 23.8.2007 1 Runo
Xaryon Ihana ja arvaamaton 5.8.2007 1 Runo
Xaryon Sinistä 11.6.2007 1 Runo
Xaryon Nimetön 26.2.2007 2 Runo
Xaryon Nimetön 26.2.2007 1 Runo