Pieni arpi sydämes

Runoilija 1Dreamer3

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 9.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Don't wake me! 'Cause I don't wanna leave this dream, Don't wake me! 'Cause I never seem to stay asleep enough, When it's you I'm dreaming of, I don't wanna wake up!
 

Toivoin ettei tätä päivää tulisi ollenkaan,
mietin vain miten pääsen sen ohittamaan.
Silloin kun viimeiset minuutit kellossa käy,
on vapauden päivät päättyneet,
nyt niitä ei enää kellossa näy,
jotka suurimmatkin haaveet ovat särkeneet,
silti pienen arven ne ovat sydämeeni jättäneet.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot