Tulia

Runoilija Resonata

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 6.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä siinä on mennyt pieleen
kun nuori on vanhennut ennen aikojaan?
Mielensä kuivunut ja halkeillut
ruumiinsa väsynyt ja rampa.

Osaan vain arvailla syitä
pirstoa ne erilleen elämäni rakenteesta.
Ei tästä puusta voi tehdä taloa
mutta hyvin se palaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot