Kevätsiivous

Runoilija jos sä tahdot niin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kevään aloittaen uudelleen. Jos tälläkertaa menneet kevätsiivouksessa lakaisen. Onnistunko? Se on kiinni, miten ajatuksien portaat rakennan. Sydämen päällä muuri. Ei parempi täällä, olisiko siellä? Tietää ei voi, uskalias kokeilee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oma on asiasi, mietin mitä minä teen, en tee toistaiseksi mitään muuta kuin kotiläksyjä, katsotaan sitten kun on enemmän aikaa, mitä sitten teen, aika näyttää, mutta jätetään muillekin puheenvuoro, kun ovat talousihmisiä, mulla ei ole mikään hallinnassa, paitsi itsekuri ja kielenikin kurissa pysyy. Ihmeellisiä asioita runosi toi mieleeni, kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot