Kaipuu

Runoilija Hessu Hopo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2003
Viimeksi paikalla: 23.2.2021 1:05

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

"Be gentle, kind, and beautiful, yet firm and strong, both mentally and physically." Keiko Fukuda, 9. dan
 

1.
Kun istun alas metrossa,
yksin kuten aina, mieleen
palaa nuo kauniit hetket.
Ajattelen sua, ja
mieleeni syttyy syvä
polte, jonka kaipuusi nyt
heti tunnistan. Se
polttaa viivaa sydämeeni,
viiltää rintaa, piirtää kuvan susta, piirsi
liian syvän kai. Ei se lähde pois,
se tatuoitu on.

chorus:
Tähtitaivaalla paistaa tähti kirkas,
se tähti Jeesuksen, joka viisaat miehet
hänen luokseen johdatti
se meitä edelleen Hänen
luoksensa johdattaa.
Pidä silmäs auki, voit kenties
Hänet joskus löytää.

2.
Kun katson kuvaas,
haavoja kirvelee, mut
mieleen sytyy toivon liekki pieni
Tuo liekki mua ohjaa, auttaa yli
vaikeimman. Sen liekin silti
tunnistan, tuon liekin pienen
mutta silti hyvin suuren.
Se liekki antaa uskon, toivon,
rakkauden ja Jeesuksen

chorus

3.
Katsoessani taivaalle,
näen kaipuun tähtiä monia, mutta
kaksi niistä on erisyisen
kirkkaita, sillä ne ovat meidän
tähtemme, nuo helmet taivaan
tummaan silkkiin ikuisiksi ajoiksi
tatuoidut, silti näkyy tähti Jeesuksen,
se tähti kakkein kirkkain.

chorus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot