Vesi

Runoilija Juliettt

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 31.10.2019
Viimeksi paikalla: 11.1.2020 13:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
VESI

En tiedä kuka olen.
En tiedä miten päädyin tänne.
Oloni on tyhjä.
En saa happea.
Rintaani painaa.
Hiljaisuutta.
Rauhaa.
Hiuksia naamallani.
Avaan silmät.
Sinertäväämustaa.
Näen jotain liikehtivän yläpuolellani.
Perhosia.
Kurotan kättäni.
Valoa.
Silmäni sulkeutuvat.
En tunne mitään.
Tyhjää,  jokapuolella.
Minä vajoan.
Kuulen jotain.
Kaukaisia ääniä.
Äänet kertovat minulle sanoja.
En kuule.
En ymmärrä.
Pimeys kietoo minut syvyyksiinsä.
Minä HUKUN.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Valkeuskin lopulta koettaa, aivan varmasti, niin käy kaikille <3 
 

Käyttäjän kaikki runot