Viha ja pelko

Runoilija Juliettt

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 31.10.2019
Viimeksi paikalla: 11.1.2020 13:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet suuri ja vahva.
Kuljet ympäriinsä minua seuraten
ja kuiskuttelet korviini sanoja, 
joita minun ei pitäisi kuulla, 
asioita, joita minun ei pitäisi tietää, 
näkyjä, joita minun ei pitäisi nähdä.
Vilahdus siellä,  vilahdus täällä.
Suljet minut mustaan maailmaasi.
Alistat tahtoosi.
Mustaa, sanoja.
Mustaa, ääniä.
Mustaa, muistoja.
Teet minusta hirviön, joka lopulta syö itsensä.
Orja.
En näe mitään.
Mustaa.
Sanasi kaikuvat syvällä pääni sisällä.
Mustaa.
En kuule mitään.
Tuskaa
Kipua
Pelkoa
Vihaa

Mustaa.
 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän aikaan vuodesta on hyvin montaa erilaista mustaa. 
 

Käyttäjän kaikki runot