Nimetön

Runoilija Lelio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Will He forgive me for being so wild?
 

Sinusta voisi kaivertaa kuvia,
niin paljon värejä ettei ole mitään järkeä
minä puhallan elämäni viimeisimpiä
seitsemää minuuttia
ulos keuhkoista
paljaaseen pakkaseen.

Sinusta voisi saada ulos sanoja
suuria ja välistä niinkin pieniä
ettei niillä ole mitään merkitystä
sillä välin minä nielen
ne viimeiset seitsemän minuuttia
hiljaisia sekunteja.

Olisipa meillä aikaa päiviä
viikkoja ja kuukausia
enemmän tunteja kuin voi sormilla laskea
enemmän hetkiä vain katsella ja kuunnella

Minä en haluaa enää hengittää minuutteja
viedä enemmän ja antaa vähemmän
odottaa vähä ja saada enemmän
minä en halua
enää hengittää minuutteja.

Selite: 
Pyynnöstä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja puhutteleva runotus, joka jättää miule myös kysymysmerkkejä eli tilaa tulkita. Mie pirän tästä. :)

Täsmie nyssit oon. ;)

Kaunis ja puhutteleva runotus, joka jättää miule myös kysymysmerkkejä eli tilaa tulkita. Mie pirän tästä. :)

Täsmie nyssit oon. ;)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Lelio Nimetön 7.12.2013 0 Runo
Lelio Nimetön 16.10.2011 0 Runo
Lelio Tunne. 2.3.2011 0 Runo
Lelio Nimetön 18.6.2009 0 Runo
Lelio Narkoosi 25.9.2008 0 Runo
Lelio Nimetön 17.7.2008 0 Runo
Lelio Nimetön 17.7.2008 2 Runo
Lelio Nimetön 17.7.2008 0 Runo
Lelio Nimetön 28.9.2007 2 Runo
Lelio Nimetön 15.7.2007 0 Runo