Odottaa ♥

Runoilija Boony13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tämmönen tavallinen suomalainen tyttö. :) Vapaajallani runoilen mielelläni. Kirjottelen tänne aina välillä runojani ;)
 

Sinä elämääni valon toit,
lämpös mulle marraskuuhun soit.
Aina kun maailma julmaksi kävi,
pystyin vain käpertymään kainaloosi.
Nyt olet poissa luotani,
on maailma tyhjä ilman sinua.
Oliko syy minussa?
On yksinäistä olla yksin.
Kumpa voisit vain takaisin tulla,
on kova ikävä mulla.
Kaipa joskus tavataan taas,
en jaksa vaan odottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot