Taikatalvi

Runoilija Boony13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tämmönen tavallinen suomalainen tyttö. :) Vapaajallani runoilen mielelläni. Kirjottelen tänne aina välillä runojani ;)
 

Kun lumihiutale ensimmäinen tipahtaa maahan,
mä toivoa saanhan?

Silmät kiinni silautan,
ja toivon kelloa kilautan.

Toivon hyvää elämää,
ja talvea pysyvää.

Kaunein vuodenaika tää,
sitä etkö itse nää?

Maa kuin kaunein morsian,
tekee taöven valkeimman.

Varmasti kuin nyt on hanki,
saapuu taikatalvi.

Selite: 
Tein, kun tuli ensi lumi. Arvaatte varmaan lempi vuodenajan ♥
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot