Minä täällä

Runoilija J M Stone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkätukkainen ihmisenalku ihmettelemässä tätä maailman menoa...
Sanon joskus sanasen... joskus toisenkin.

" jos se toimii, älä sorki sitä"

Pitäkää kiinni tuosta.
 

Hei!

Minä täällä- näe minut, huomaa minut,
kulje hetki ajatuksissani.

Etkö kuule kuinka hiljaa huudan,
läpi keuhkojen kivuliaasti kuiskaan,
silmäripsiesi edessä huomiohuoraan?

Tippa suloista narsismia, suoraan sieluun,
niihin suloisen suolaisiin haavoihin,
kirvelemään, kihelmöimään-

kielelleni tipahtaa hetki elämän makua.

Minä täällä-
näetkö?

Heilutan omaa lippuani,
korkeammalle muita yritän.

Huomiostasi kiitän, salaa sisällä sielun,
avaan avoimeksi nielun,
saatteeksi sanan- KIITOS!

Täällä minä, sinä, me kaikki-
lohdullisina, lohduttomina,
kohtalontovereina-

Aseveljinä verissäpäin elämässä taistelleet.

Hetki himmeää hehkuttelua,
sanoilla leikittelyä.

Viimeinen voitelu-
kirpeä arvostelu.

Minä arvostan, arvotan-

ja odotan tuota kiitosta,
myötäelämisen empaattista sanaa,
kera tuhansien muiden.

Halauksia sataa- täältä sydämiinne,
Kiitos että otitte sanani hetkeksi sydämiinne,
katseisiinne nälkäisiin.

Minä näen teidät- kiitos.

Selite: 
Puhukoon rujoelma puolestaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot