seinäruusu

Runoilija damage

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

**Quelque fois l´amour est plus important que la vie**

**Qualche volta l´amore è più importante che la vita** **el amor es màs importante que la vida** **Sometimes love is more important than life**

**Joskus rakkaus on tärkeämpää kuin elämä**
 

Tulenko aina olemaan vain se vanha seinäruusu,
joka on taustalla,
muttei kovin arvokas?

Se, ketä ihastellaan silloin,
kun siihen riittää aikaa?

Seinäruusu, joka etsii romantiikkaa ja seikkailuja,
mutta myös sitä paljon puhuttua hellyyttä.

Miten?

Selite: 
Oman elämän sivustakatsoja?
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykästyin. Hieno runo.

Taitavasti rakennettu teksti sisimmältään.

Kuvaava,aito ja avoimen rehti.

Tykästyin, tämä on hyvä Runo.

hieno

huono itsetunto loistaa runossasi, hyvin sen kirjoitit

 

Käyttäjän kaikki runot