kadonnut

Runoilija damage

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

**Quelque fois l´amour est plus important que la vie**

**Qualche volta l´amore è più importante che la vita** **el amor es màs importante que la vida** **Sometimes love is more important than life**

**Joskus rakkaus on tärkeämpää kuin elämä**
 

Liian kietoutuneena,
ei hetkeäkään erossa.
Olit kuin huumetta,
jota ilman, en voinut olla,
elää.

Hetkikin erossa,
tuntui ikuisuudelta.

Kun kerroit lähteväsi pois,
yksiksesi.
Kerroit, ettet enää palaisi,
tavalliseen tapaasi.

Tunsin,
kuinka sydän hajosi,
särkyi tuhansiksi sirpaleiksi.

Tiesin, jo ennestään,
mikään ei ole kestävää.

..Nyt päivä päivältä,
unohdan, miltä tunnuit.
Tapasi saada minut nauramaan,
jokaisella lauseellasi,
on hävinnyt.

Olet kadonnut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot