tyhjiä lupauksia

Runoilija 29a6c1dc4eae89732ed32f9f86a8a27e

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 11.8.2019
Viimeksi paikalla: 21.9.2019 5:50

Asuinpaikka: 5abeb0a4ae0728f621b0f940299ce9d3
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 
Satutin, loukkasin, haavoitin
sinut palasiksi hajotin, vaikka sua rakastin.

Oli kuitenkin jossain joku toinen, joka sai
sydämeni pois raiteiltaan, enkä voinut vain antaa olla ja unohtaa.

Sanoja, lauseita, merkityksettömiä tyhjiä lupauksia
vain niitä annoin sinulle.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rytmiikka iski. Pidin. Kiitän runoilijas.
Kyllä. Tässä on todella hieno rytmi. 
Joskus käy noin, on parasta tehdä parhaaksi katsomallaan tavalla <3 
 

Käyttäjän kaikki runot