sieluni huutaa

Runoilija Damien_Wb

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.7.2019
Viimeksi paikalla: 15.1.2021 20:16

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.6.1976

 
Siellä missä auringot yhtyvät
Siellä missä  hevosenpääsumu sykkii
Siellä missä orioninvyö valaisee taivaan
Siellä näen sun kasvos
 
Sun hymyilevät kasvot
Sun silmissäs iäisyyden tuike
Sun huulillas lupaus
Sun hymyssäs, viipyilevän lupauksen tunne
 
Olet saanut mut kiedottua kaipauksen virtaan
Kanssa pelon ja syvään menetykseen
Toivon ett voisit uskoa ja tuntea turvaa
Sieluni kirjoittaneeseen lupaukseen
Sua rakastan täältä ikuisuuteen
 
Kosketukses on silkkiä ihollani
Suudelmasi sähköä
Lämpösi kiihottaa ruumistani
Kosketukses väräjää
Mitä näen sun sinisistä silmistäsi
Saa haukkomaan henkeä
 
Olet aina ollut mun
Olen aina ollut sun
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa rakkausrunoilua, rakkaus on todellakin ikuista <3
 

Käyttäjän kaikki runot