muisto

Runoilija Damien_Wb

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.7.2019
Viimeksi paikalla: 15.1.2021 20:16

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.6.1976

 
Lyhteellä linnun näki
Poika, räkänokka
Mistä lie tulet? Tuumasi
 
Naapurin omenat taskussaan
Piiloon, vajaan juoki
Nauroi ja mahansa kipeäksi söi
 
Leipiä heitteli, pomputteli
Lammenpinnan rikkoi
Hetken tikkaakkin kuunteli
 
Nurmella yksin makasi
Pilviä mittaili, aprikoi
Kuinka monta vielä löytäisi
 
Tänään sinut muistin
Poika kevään
Syksyyn siirtynyt.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita muistoja, täytyisi kesääkin olla vielä jäljellä, jonkin verran <3 
 

Käyttäjän kaikki runot