Kaikki muuttuu

Runoilija Sini88

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 31.5.2019
Viimeksi paikalla: 3.11.2023 23:46

Asuinpaikka: Valkeakoski
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.5.1988

 
Tahtoisin asiat vielä parantaa 
Mutta sydämeni toista haluaa. 
Sieluni kaipaa kosketusta
Mutta sinä et uhraa minuun edes ajatusta.
 
Onko rakkautemme hiipunut 
Ja liekki toisiimme sammunut. 
Voisinpa sen vielä sytyttää palamaan
Ja saada kaiken hyväksi muuttumaan
 
Paljon tarvisi asioiden muuttua
Jotta voitaisi vanhaan palata
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vanhaan ei voikaan palata.
Mutta alusta voi alkaa, uudestaan!

Tuttuja ajatuksia runossasi.
Voiko ja mitä siihen tarvitaan...? 
 

Käyttäjän kaikki runot