Jos oisin tiennyt

Runoilija Jambo-81

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään riimitellä, tai oikeastaan kirjoitan mitä päässäni liikkuu... siis silloin kun siellä jotain liikuu :)
 

Kunpa oisin jo aikasemmin tiennyt tän, sinusta niinkin herkän puolen löytyvän. Ajattelit et tunteitasi näyttää saa, niin ei pääse kukaan haavoittaan. Nyt kun sun sisääsi nään,olet aina tervetullut kainalooni lämpimään. Sinua ajatellen nukkumaan mä meen, miettien mitä mä nyt teen.

Selite: 
vuosien jälkeenkin voi oppia toisesta aivan ihme juttuja :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot