Nimetön

Runoilija Jambo-81

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään riimitellä, tai oikeastaan kirjoitan mitä päässäni liikkuu... siis silloin kun siellä jotain liikuu :)
 

SANOTAAN, ETTÄ JOKIN TUNTEISTA OLISI KUOLEMATON, MUTTA EN TIEDÄ ENNEN KUIN SAAN PÄÄHÄNI SEN SANASTON. MIKÄHÄN LIE VOI OLLAKKAAN TUNN TÄÄ, JOKA KAIKEN MUUN PÄIHITTÄÄ. OISKOHAN VIHAN TUNNE LOPPUMATON? vaiko ihana tunne uskomaton. sithän minä tiedä ed koska tunteethan ei ole kuulemma alaa miehien :)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot