Vapaus

Runoilija Tilulilulei

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Kuvittele itsesi perhoseksi,
joka on jäänyt kiinni hämähäkinverkkoon.

Pyristelet vastaan,
mutta mitä enemmän liikut sitä enemmän kietoudut verkkoon ja jäät kiinni.

Pian voimasi hiipuvat ja siipesi väsyvät.
Olet voimaton.
Voit vain odottaa kuolemaa.

Hämähäkki ei saavu paikalle,
koska se on jäänyt linnunruuaksi,
joten joudut kuolemaan tuskallisesti ja hitaasti.

Elämäsi kulkee silmiesi ohitse
ja voimasi alkavat ehtyä.

Pian tunnet sateen alkavan
ja ensimmäinen pisara on kohtaloksesi.

Mutta kuolema tuossa tilanteessa
on vain helpotus.
Pääsee irti tuskasta ja hiertävästä verkosta.

Et jaksa enää ja vilvoittava sade antaa takaisin siivet,
ei korjaa vanhoja vaan antaa uudet.
Puhtaan valkoiset.

Ja antaa tuulen ja vapauden.
Jättää hyvästi rikkinäiselle sielulle ja antaa tilalle uuden.

Kuolema ja vapaus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oli helppo samaistua tuohon perhoseen ja tuntea sen suunnaton helpotus lopussa, hieno runo.

Tämä koukutti niin että oli pakko vain jatkaa lukemista. Hyvä.

Koskettavaa. Näen tuon perhosen ajatuksissani kuvina. Tälläisistä runoista pidän juuri siksi.

Hienoa !

Kaunis koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot