Ampiainen

Runoilija Tilulilulei

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Päätä särkee jo valmiiksi.
Pitääkö sinun saada se kipu roihuamaan?
Olet ampiainen, se pieni ja sisukas,
joka on ottanut juuri minut maalitaulukseen.
Ei tee muuta kuin ärsyttää,
mutta siltikin saat silmistäni lasittuneet pallot,
jotka särkyvät, pelkistä sanoista.
Rikkoutuu jo lasisilmänikin ja sisältä valuu vesipuroja
jotka saavat poskeni kiiltämään.
Kuitenkin inho pitäisi peittää,
ja hymyillä kuin kaikki olisi hyvin.
En pidä tyylistäsi enkä hymystäsi,
mutta koitan kestää.
Ehkä vielä tämän hetken.

Selite: 
Myös vuodelta 2003. Uudet rivitykset ^^ muokkaaminen siis ei auta, rivitykset menee samalla lailla. Siks siis laitan uudestaan =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot