Tänään

Runoilija Tilulilulei

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Tänään ei ollut aivan samanlainen
päivä kuin eilen oli.

Tänään tajusin taas kuinka
sua kaipaankaan.

Tänään odotin vaan että saapuisit
taas mutta tiesin totuuden.

Tänään ymmärsin kaiken muunkin
mille en ollut antanut arvoa ennen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot