Jalokivi

Runoilija Stibe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ainoa muisto sinusta,
on taskunpohjalla pyörivä koru.
Jota en ehtinyt,
sinulle antaa.
Kun häivyit elämästäni,
jättämällä vain viestin.

En pysty antaa sitä,
kenellekään muulle.
Se olisi väärin,
häntä kohtaan,
jolle sen antaisin.
Vaikka hän ei tietäisikään tarinaa,
jonka se kätkee taakseen.

Pystyisitkö,
todistamaan rakkautta,
Antaessa korua,
joka kuuluisi toiselle.
Ettei omatuntosi,
horjuisi.

Toivon,
että voisin jonain päivänä,
antamaan sen sinulle, ystävänä.
Olet minulle liian tärkeä,
etten haluaisi,
rikkoa välejämme ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot