rakastin sinua niin

Runoilija max

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2003
Viimeksi paikalla: 1.7.2016 21:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päivä päivältä paremmin.
 

rakastin sinua niin että sattuu
aina kun ajattelen sinua vaan
tunnen kivun rinnassa
en saa sinua mielestään pois
aina tulet mieleeni kun alan nukkumaan
kysyn itseltäni
miksi tein sulle näin

Selite: 
?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot