Elämä on 24 tuntia kerrallaan

Runoilija lempinimimerkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2019
Viimeksi paikalla: 24.3.2024 22:41

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.11.1986

Kiitos vaan kaikille äänestämisestä maaliskuun 2019 kuukauden runoilijaksi <3<3<3
 
Elämä on 24 tuntia kerrallaan.

Kaapin sisä- 
ja ulkopuolella.

 Elämä on kärsivällisyyskoe.


Koska saa taas kokea
Pienen
Pienen

pienet

Sormet,
Nykivät varpaat.



Luukut hetkeksi auki,
lepäävä käsi peittää paljon enemmän kuin muistinkaan viime kerrasta.

Vaikka se oli vasta eilen illalla.

Ei saa antaa kosteuuden karata

Luukku kiinni.

Lisää käsidesiä,
sormenvälien haavaumiin.
Käsirasva jäi taas
Kaupan hyllylle.

Elämä on millien paksuisia letkuja,
piuhoja, mittareita,

Vuoroin rauhoittavia ja hälyttäviä 
monitoreja
Käsivarressa verenpainemittarin 

Turvallinen puristus.

Elämä on toisinaan

Millimetrin askeleita
eteenpäin.

Ei tahdo silmä erottaa,
Ei mieli käsittää kuin pienen osan kerrallaan.

Elämä on välähdyksiä
epätodentuntuisesta unesta

Hetkeen palauttavaa
Itkua, naurua, kosketusta, haukkaus raitista ulkoilmaa, 
vettä, leipää, 
rutiinit,


etenevät viisarit.

Onneksi sinä osaat puristaa kädestä oikealla hetkellä,
ennen kuin minä vajoan unesta läpi.

Hetkittäin, 

Elämä on

joitain tunteja, minuutteja kerrallaan

ettei millään muulla ole väliä kuin,
että kaikki on hengissä juuri nyt.


Onhan.


Elämä on 24 tuntia,
pieninä annoksina,
kerrallaan

Sinun kokoisina.










 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hurjan upea runo, hiljaiseksi vetää.
Kiitos :)
Olipa elämänmakuinen, karukin mutta toivoa näkyvissä. Kiitos tästä. Pienten lasten äitinä koskettaa syvältä.
Kiitos :)
Monitahoinen
ajatelma
Kiitos :)
Elämässä alkaa olla kaikki paremmin, pikku hiljaa, malttia vaan <3 
Kiitos :)
Tuossa riittää pitkäksi aikaa eloa, hyvä runo
Kiitos :)
Upea runo, sanattomaksi jättää. 
Kiitos :)
Sää oot likka ihme ja tähti ja upeus

Niinku sun runotki
Kiitos❤
Kovin pysäyttävää.
Kiitos :)
Siellä pienessä läpinäkyvässä yksiössä pienten sormien ja varpaiden on hyvä kasvaa ja vahvistua<3. 
Siinä todella oli hyvä kasvaa, kiitos kommentista.<3<3
 

Käyttäjän kaikki runot