Maailmassani omassa

Runoilija lempinimimerkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2019
Viimeksi paikalla: 24.3.2024 22:41

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.11.1986

Kiitos vaan kaikille äänestämisestä maaliskuun 2019 kuukauden runoilijaksi <3<3<3
 
Tämä koronan kyllästämä vuosi lähenee loppuaan,

Toki vain jatkaakseen meininkiään vielä tulevana vuonna.

Kaikesta pandemia-paskasta huolimatta,
mulle jäi käteen tästä vuodesta kaikki,

täyspakallinen  uuden elämänalun kortteja
taskunpohjalle.

Polkuni oikeni kuin itsestään,
Ilman puuskutteluja ja ponnisteluja.

Ihan riittävän pitkään tarponutkin sitä alati jyrkkenevää ylämäkeä pitkin, vuodattanut tuskan hikeä,

tuloksetta.

Että joku voisikin sanoa,
"oli jo aikakin",
ottaa suunta suoralle tasamaalle.

Sinä potkit edellä suurimmat kivet tieltäni,
hymyilit silmilläsi kilpaa
kaiken kimaltelevan ja säteilevän kanssa.

Tänä vuonna
                      Minä rakastuin rankkasateessa,
                             kylpyhuoneen lattialla

Tänä vuonna
                      Minä nauroin kainalossasi katketakseni
                       hölmöille jutuillesi, itselleni, meille, 
                       tälle meidän elämänmakuiselle jutulle

Käperryin kainaloosi päivittäin,
ihan muuten vaan.

Tänä vuonna
                    Käperryin kainaloosi, kastelin rintakehäsi kyyneleilläni, 
                    auton etupenkillä katselin avuttomana murtumistasi,
                       puristin kättäsi niin lujasti kuin osasin.

Tänä vuonna
                      Selvisimme yhdessä surun ajoista.
                       
                       Kainaloosi nukahdin turvallisesti,
                        ja huominen olikin onnellisempi,
                           kuin kaikki eiliset yhteensä.

Tänä vuonna
                      Muuttuivat kaikki väärät ihmissuhdekohtaamiset
                      täysin oikeiksi,
                      päättyessään oikeana aikanaan,

tehden tilaa sinulle minun loppuelämäni tarinassa.


Tänä vuonna
                     Menneisyyden haamuni oppivat pelkäämään
                      sinun rakkautesi järkkymätöntä voimaa.

Sitä voimaa symbolisoiva pysyvyys sai haamuni haihtumaan menneeseen, minne kuuluvatkin.


Tänä vuonna
                     Minä rakastin rankkasateessa

Tänä vuonna
                     " Sä olit mulle kaunista,
                        jotakin kaunista.
                        Aurinko taivaan lomassa,
                        maailmassa omassa..."

                       
                                                 Maailmassani omassa.

 

                  
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=3IZF4jBrvzw
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä koskettavaa, kunpa voisimme tulla ulos omasta maailmasta <3 
Kiitos :)
Elämän makuista kerrontaa, onnistuneesti harkiten
Kiitos Anjuska :)
Parhautta ❤️
Kiitos❤
Aivan ihana <3 Pidän tuosta vahvasta ja varmasta lopetuksesta. Vilpittömän onnellinen onnestasi :)
Kiitos paljon :)
 

Käyttäjän kaikki runot