Nimetön

Runoilija Lauraa91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni, tunne herkkä tyttö :o ?
 

Hän on mennyt pois,
ei luokseni palaa.

Ei silitä,
ei sulje syliinsä tytärtään.

Muistot,
ne säilyy sisälläin.

Rakkaus,
ei kukaan voi sitä varastaa.

Kaipuu,
se seuraa kulkijaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot