Oikeus

Runoilija 48b8fab1841982a30893410d579418b9

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 24.11.2018
Viimeksi paikalla: 7.9.2019 9:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tapahtui vääryys ja nyt kutsuu oikeus
eikä se vääryys ollut mikään poikkeus

Mistä päästä alan siellä asioita purkamaan
jo kauan sitten alkoivat he minuuttani murtamaan

Ei koulutyttö uskaltanut omaan kotiin astua,
koulupäivän jälkeen sai aidalla istua ja kastua

Vei suuremmat voimat kuin laineilla lastua,
virta sito kiinni ja anto muhun sattua

Olin pieni kuin kirppu mutta pullollaan tarmoa,
taistelin vastaan enkä anonut ees armoa

Miten oon vielä elossa,
nyt itku kurkussa mietin
Elin lapsuuteni pelossa,
nuoruuteni pöpilässä vietin.

Hulluksi tulin koska hulluksi tehtiin,
lääkäritkin kirjoittaa niin välilehtiin.

Elämäni uhrattiin kysymättä lupaa,
sairastuin ja sain vain lisää lunta tupaan.

Haave oli kyllä varsin toisenlainen,
kuin kuulla olevani yhteiskunnan loinen.

Ehkä puhumalla olis moni paha lakannut,
jos isä olis terve eikä äiti olis hakannut

Piru antoi mulle jo viisvuotiaana tuomion,
nyt hän saa itse vihdoin lautamiesten huomion.

Toivonko sille rankasua vai apua
ku apua se ei halua eikä rankasua tajua

Kysyttiin paljonko olen korvauksia vailla,
mutta mitä raha tähän liittyy millään lailla?

Syyttömyyttä ei voi ostaa,
vaikka oonki rahaton
eikä tarpeeksi voi kostaa,
on kärsimys niin rajaton.








 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot