Inkeri

Runoilija 48b8fab1841982a30893410d579418b9

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 24.11.2018
Viimeksi paikalla: 7.9.2019 9:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Inkeri on stalkkeri,
Stalkkerille sattui haaveri.

Matti ei huolehtinut tietoturvaa,
pihaan Inkeri jo kohta kurvaa.

Inkeri ei aavistanut Matin vaimoo,
luuli kai olevansa nainen ainoo.

Inkeri saa kaulimesta iskun päähän,
hän kiljuu ja liukastuu vielä jäähän.

Tunteilla ei saa leikitellä,
pitää olla kiltti, sydän suuri hellä.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot