Lähetetyt

Runoilija trentonoir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1978

looginen ajattelu ei tarkoita loogista mieltä
 

Joo
Se minulla tulikin mieleeni

Kuka se oli se joka kysyi?
Masennu rauhassa

Mutta,,,
ok.
Ai niin,
Sperminaali!

Huippua
Kolme leffaa
En
Oikeasti? Loistovalinta!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot