Mehu

Runoilija trentonoir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1978

looginen ajattelu ei tarkoita loogista mieltä
 

Tänään, sukkani haisevat

Haju on kitkerä, kiusaava, kuvottavakin

Siltikään
...en käännä päätäni

Selite: 
Kukapa meistä ei tuntisi halua nuuhkaista vääriä paikkoja.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tu sens bon aujourd'hui,

soulève le plaisir de votre présence, les sentiments.

Je me tourne complètement à vous.

Chaussettes parfumées Poème,
drôle et bon.

Merci!

 

Käyttäjän kaikki runot