Sinussa

Runoilija Lorien

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinussa
valtameri ja avaruus,
tuhannet tuntemattomat maailmat
ja meren himmeä hehku

Sukelletaan
syvälle, yhä syvemmälle
ihon alle salaiseen saarivaltakuntaan,
jossa nimemme hukkuvat usvaan,
jossa minuus on läsnä
niin täytenä, että se häviää
- sitä tuskin erottaa sinuudesta

Kerrankin
olen pieni

sinun äärelläsi

Selite: 
Haavekuvia
Kategoria: 
 

Kommentit

ihania haavekuvia onkin:)

 

Käyttäjän kaikki runot