Metsäreittejä

Runoilija Lorien

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uskottelin polun kulkevan
suoraan.
Punoin hetket sen
varsille kuin
kaiteeksi.

Raiteet.

Nyt ne rönsyilevät,
ja polut, joista toiset kasvavat sammalta ja
toiset jalanjälkiä,
sekoittuvat,

eikä sillä ole merkitystä, mistä lähdit tai mihin saavut,
sillä se on yhtä kaikki

Selite: 
Ristiin rastiin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot