Anteeksi

Runoilija Kride

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"When it's fawning inside, you can't handle it and heart is moaning. Then it's woe and woe, life created this mess."
 

Olisinpa kaikkea sitä mitä en ole
Sillä silloin rakentaisin maailman
Sellaisen maailman, joka olisi juuri sinulle
Maailman, jossa kadut täyttyisivät nauravista ihmisistä ja musiikista
Ihmiset, ilman ainuttakaan murhetta, juovuksissa
Elämänhimoisina
Mustat yöt olisivat satiininpehmeitä, helliä kuiskauksia
Ihmiset, kietoutuneet toisiinsa, rakastuneina
Onnellisina

Haluaisin olla enemmän
Uhmata elämänlakeja
Torjua murheet
Hallita mieleni
Käyttäytyä mallikelpoisesti

Mutta minä olen mitä olen
Enempää minulla ei ole tarjota
Minä, virheineni ja liikakiloineni

Sinä olet yön jälkeinen auringonnousuni
Kivuliain jäähyväinen
Hyväilevä kosketus iholla

Ja ilman sinua minulla ei olisi tarjota mitään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kride Kahleet 13.2.2011 1 Runo
Kride Sorrettu 22.1.2011 0 Runo
Kride Ole minun 6.1.2011 1 Runo
Kride Tee minut 6.1.2011 0 Runo
Kride Voimaton 6.1.2011 0 Runo
Kride Kaikkeni 6.1.2011 0 Runo
Kride Rakastunut 6.1.2011 0 Runo
Kride Tummat mielensyöverit 6.1.2011 0 Runo
Kride Elämänhalu 6.1.2011 0 Runo
Kride Anteeksi 6.1.2011 0 Runo