peilikuva

Runoilija f4d70f11bffd2d0f2e93e52549b07053

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 11.10.2018
Viimeksi paikalla: 6.11.2018 11:49

Asuinpaikka: 2a703188e94bc91cb39537ab2f4b5734
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hei, tahdoin löytää jonkin tavan julkaista runojani
olen näyttänyt niitä aiemmin vain äidilleni ja kavereilleni

tiedän, että runoni eivät ole kovin hyviä ja ne ovat vielä hiomattomia
tahdon käytää tätä (niiden julkaisua) keinona kehittää itseäni

jep, kiitos jo valmiiksi
 
 
mitä olet saanutkaan aikaan
katso itseäsi
katso, mitä olet itsellesi tehnyt

satutat minua, satutat sinua
sinua, minua
meitä

muistatko, millainen olit ennen
muistatko, kuinka hymyilit
muistatko, kuinka  h y v ä  olit
muistatko enää?

olet pilannut itsesi
miten saatoit

en tahdo enää kuulla ääntäsi
tai nähdä kasvojasi
tai edes tuntea sinua
miksi teet näin

yritän kurottaa sinua kohti
ravistella hereille
mutta
käteni osuvat vain peilin pintaan

en tahdo olla
                   s
                     i
                      n
                        ä

                     
Selite: 
en tiedä kuvastaako tämä vain monen nuoren ajatuksia nykyään vai muidenkin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi jokainen meistä on oma itsensä. Muutoin olisi vaikeaa <3
Hieno! Tykkäsin :)
todella hieno kuvaus
itsetunnosta

rehellinen peili ei ole koskaan, vaan aina valekuva

pinnallisuutta käsittelet tyylillä

syvällinen ajatusmaailma piilossa

hieno loppu pudotus

tykkäsinhän tykkäsin tietenkin
kiitos paljon!

Hyvin kuvaat kaiken ikäisten ihmisten tunteita,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot