Kevätjää

Runoilija JOIBOIz

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.9.2018
Viimeksi paikalla: 12.3.2021 23:49

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kirkas on kevätsää
Kaunis päivä on
Vaik järven peittää jää
Komea nuor’mies
Ja kaunis morsion
Mutt onni on vain tuokion

Rannallansa äiti
Ja loimut nuotion
Rakastaa poikaansa iäti
Lapsi ain’ rakas
Vaik’ aikamies jo on
Niin kaunis päivä se on

Onni kestää hetken
Vaik’ sitä ei nää
On loppu alku retken
Päivät päättyy kyyneliin
Viikot vaihtuu valituksiin
Kesä iltoihin sinisiin

Kirkas on kevätsää
Kaunis päivä on
Kun alta pettää jää
Komea nuor’mies
Ja kaunis morsion
Mutt äidin suru yhä jää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

haikeuden kauneutta
Kiitos :D
 
 

Käyttäjän kaikki runot