Nimetön

Runoilija Oskupupu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se sisintäni raapii,
se tahtoo ulos.

Se ontoksi mut kaapii,
yksinäisyys on sen tulos.

Kaipuu pitkillä kynsillään sisintäni riipii,
väijyen iltasin se varjoista esiin hiipii.

En tahdo sitä seurakseni tänne,
seurassa sen saattaa katketa ranteesta jänne.

Pois luotani kavalasti riensit,
uuteen lämpöiseen syliin kun lensit.

Sait itselles uuden onnellisen kodin,
ei auttanut vaikka miten vastaan sodin.

Tulkoon tähän itsesääliin nyt stoppi,
joko se tai hullujen huoneelta koppi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot