Värien etsintää

Runoilija lumileopardi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2018
Viimeksi paikalla: 26.4.2020 22:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
valkoista pintaa harhaillen
hentoa väriä kynä etsien
vetää yhä vain synkempää viivaa.
Se pelkää,
jospa ne muut sanoo,
onko se piru kun tuota riivaa?

Se uloskäyntiä etsii
ja maanisin vedoin
se väriä kaipaa.

Taas pelkkää harmaata saavuttaa
ja mustan usvan syleilyyn ne sen taas kaappaa,
eikä väriin sitä päästä.

Ympärillä liikaa,
mutta ei sittenkään ketään.
Kaikki hukkuu mustaan.

Ympärillä liikaa,
mutta ei sittenkään ketään.
Kukaan ei nää ja kuule
sen värien tuskaa.

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot