Kilju

Runoilija käissy

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.4.2008
Viimeksi paikalla: 28.10.2015 10:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Illan huuma kiskoo sinut mukaansa
sumuiseen epätodellisuuteen,
jossa kiljukin maistuu
mansikoilta.
Lopulta heräät aamulla
ja huomaat minun jättäneen
nuo päivät taakseni.
Huomaat minun siirtyneen
syömään oikeita mansikoita,
ettei tarvitse herätä huomiseen
peläten edellistä iltaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäpä osui ja upposi täysin... Loistavaa:D

Tämäpä osui ja upposi täysin... Loistavaa:D

 

Käyttäjän kaikki runot