Suru

Runoilija käissy

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.4.2008
Viimeksi paikalla: 28.10.2015 10:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suru sävytti tätä maisemaa
mielistellen tummaa taivasta,
säveltäen tuulen kulkuun omat nuottinsa.
Suru tarrautui ikävään,
jätti tahransa muuten niin makeisiin kyyneliin,
tehden niistä suolaisempia kuin koskaan.
Suru puki halun epätoivoksi,
sai unelmat liukenemaan syksyn tummiin lehtiin.
Surun tehdessä töitään täällä,
toisaalla ihmiset iloitsivat soittaen harppua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenkin niin surullisen kaunis. en oikein osaa muuta sanoa, mutta aivan kuin maalaus tämä runo. hienoa, upeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot