kylmä yö

Runoilija 25a028a168499e7a194138ef3a3a3419

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2003
Viimeksi paikalla: 30.8.2019 19:14

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

kaiken lopuksi olen viimenen joka seisoo omilla jaloillaan
 

ilma kylmä hyytävän yön, hiljakseen sivelee ihoani.
Tunnen kylmän sisälläni. Tunnen kuin pakkanen purisi minua paloiksi.
Jokin rikkoo sisäiseen rauhani. Tunnen kylmyyttä joka kalvaa minua ympäriltä. Kylmän kostean lämmön kietouvuvan ympärilleni.
Yön hyytävä kosketus laske kätensä olkapäilleni.
Tunnen kaiken pysähtyvän.

Selite: 
juuuh tälläistä sekoilua
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot