Nimetön

Runoilija Fujiwara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori runoilija. L'art pour l'art.

Luen liikaa japanilaisia runoja. Itken elokuvissa, mutta kotona en uskalla: niinhän sitä sanotaan. Meillä ei ole pakastearkkua jonne laittaa sydän.
 

Minä rakastan sinua, koska meri on

Minä olen Lorca ja ole sinä Dali
kaksi hullua (kaksi taiteilijaa)

Kello on neljä iltapäivällä
humallun tiedosta
Kello on neljä iltapäivällä
että sinä olet olemassa
Kello on neljä iltapäivällä
niin kuin minäkin olen

- sinä piirrät rumia kuvia
- et vain ymmärrä niitä
Enkä tahdokaan ymmärtää
ymmärrys on

kaivo
täynnä sokeaa valoa

odotan vahingossa
sinua
unonhdun katsomaan
(sinua)
hymyilen yksinäni
( )

kirjjoitan paprille sekava sanoja

SIKSI ETTÄ MERI ON SININEN
taivas oksentavaa purppuraa
pilvien katseiden hahmo
ja kevät

kuparinen

nosturinsiipi

Selite: 
Kunnianosoitus Lorcalle. En tiedä miksi kirjoitin rakkausrunon ihmiselle jota en enää rakasta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot