Balladi syyskuusta

Runoilija Fujiwara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori runoilija. L'art pour l'art.

Luen liikaa japanilaisia runoja. Itken elokuvissa, mutta kotona en uskalla: niinhän sitä sanotaan. Meillä ei ole pakastearkkua jonne laittaa sydän.
 

syysaamuna
kauhukseni huomaan
lehtien jo kellastuneen
lempikirjastani

istun linja-autossa
ei ole aikaa on mäkelänkatu
se on pitkä ja pysäkkejä täynnä

kävelen kouluun leikkipuiston ohi
yllätyn joka kerta
täällä sen ympärillä ei ole aitaa

tuuli ajaa lehdet irti äidistään
lentämään perhosiksi
kuin tahtoisi
muistuttaa meitä kesästä
jota ei enää ole

tuleeko minustakin perhonen?

Selite: 
"ei syksy ole surua/eikä kuolemaa/pitkän kesän jälkeen luonto levon saa"?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot